naZavody.cz
  • Všechny závody
  • Pro organizátory
  • Pro závodníky
  • Blog
  • Kontakt

O službě naZavody.cz

03. 11. 2019

Je to 9 let zpátky, co jsme začali s organizací vlastních závodů. Napřed v malém - závodníci byli prakticky jenom kamarádi a kamarádi kamarádů. S postupem let účastníků přibývá a stejně tak se mění i způsob, jakým závody organizujeme. Na začátku stačilo napsat email: “Počítejte se mnou na startu” a registrace byla hotová. Postupně jsme zkoušeli formuláře nebo zpracování registrací časomírou. Nic ale nebylo takové, jaké jsme potřebovali: Jednoduché pro závodníky a maximálně automatizované na straně organizátora, abychom si šetřili drahocený čas na zařizování spousty věcí okolo.

V ten moment jsme začali vymýšlet vlastní systém na registrace, který by splňoval všechno, co pro své závody potřebujeme. Vedli jsme dlouhé diskuze, vyhodnocovali dotazníky a zkoumali jiné závody a registrační systémy, abychom vytvořili něco, co bude užitečné i ostatním.

Určili jsme základní směr, jakým chceme, aby se služba naZavody.cz ubírala:

  • Závod bude mít přehlednou profilovou stránku, kde závodník najde všechno, co potřebuje.
  • Registrace na závod musí být bez zbytečného vytváření uživatelského účtu závodníkem.
  • Organizátor má nastavení systému ve svých rukou a všechno, co půjde, se bude dělat automaticky.
  • Registrace bude tak snadná, jako když třeba objednáváte zboží ze známých eshopů.
  • Vše bude optimalizované pro mobily, aby se dala registrace udělat i na gauči, když vám kamarád závodník pošle odkaz.

Protože máme bohaté zkušenosti s webovým vývojem, organizováním závodů a taky jsme občas závodníci, máme jasnou vizi, jak by to mělo vypadat.

První rok jsme službu naZavody.cz testovali jenom na svých závodech, abychom vychytali všechny mouchy a mohli ji nabízet všem.

A v této fázi jsme právě teď. Službu používá více závodů a sbíráme od nich zpětnou vazbu, kterou budeme postupně implementovat. Máme spousty nápadů na nové funkce a můžeme prozradit, že je opravdu na co se těšit. Novinky budeme průběžně dávat sem na blog.

Pokud jste organizátor závodu a potřebujete rychle otevřít registrace, můžete se na nás obrátit. Také nabízíme konzultace pro organizátory, kdybyste potřebovali poradit.

Pořádáte závod?
Můžeme vám pomoci

Služba naZávody.cz je registrační systém přizpůsobený pro závody a sportovní akce. Správa startovních listin, automatické kategorie, statistiky, párování plateb a mnoho dalšího. Zjednodušení práce organizátorům a snadné přihlašování pro závodníky.

Více informací
Administrační prostředí
naZavody.cz s.r.o. © 2023