naZavody.cz
  • Všechny závody
  • Pro organizátory
  • Pro závodníky
  • Blog
  • Kontakt

Covid19 + naZavody.cz = registrace zdarma

23. 04. 2020

Rok 2020 nevypadá pro závody zrovna dobře. Rušení celých závodů, přesuny termínů a strach, jestli nakonec vůbec někdo dorazí - nic, co bychom plánovali. Jako organizátoři závodů Tour de Ralsko, Hornettlon.cz a Nočního triatlonu na severu Čech, jsme přesně ve stejné situaci.

Když jsme zakládali naši službu naZavody.cz, tak jsme si dali za cíl pomáhat organizátorům, co to jen v online světě půjde, protože tam jsme jako doma. Od první chvíle této “Covid” krize přemýšlíme, jak komunitě organizátorů alespoň trochu pomoci.

Pokud jste museli Váš letošní závod zrušit nebo ho budete přesouvat, můžete využít služby naZavody.cz pro registrace závodníků na nový termín závodu zdarma.

Online registrace a profil závodu vytvoříte doslova za pár minut, takže si myslíme, že se to může v této době dost hodit pro změny v termínech, kdy ještě nemusíte mít všechno zařízené. Závodníci se tak můžou registrovat hodně s předstihem a vy uvidíte, jaký je vlastně zájem.

Co pro to můžete udělat?

Provoz registračního systému a jeho vývoj nás samozřejmě něco stojí, ale letos to nějak utáhneme a je pro nás cennější pomoc komunitě. A budeme moc rádi, když se nám ozvete, co se vám na systému líbí nebo vám tam naopak chybí.

Máte dotaz? Určitě se nám ozvěte, uděláme všechno, co je teď v našich silách, abychom vám pomohli.

Pořádáte závod?
Můžeme vám pomoci

Služba naZávody.cz je registrační systém přizpůsobený pro závody a sportovní akce. Správa startovních listin, automatické kategorie, statistiky, párování plateb a mnoho dalšího. Zjednodušení práce organizátorům a snadné přihlašování pro závodníky.

Více informací
Administrační prostředí
naZavody.cz s.r.o. © 2023